FACILITEITEN

Een verfrissende duik in het zwembad of een heerlijke cappuccino op het terras? Op camping San Procolo kan het allemaal. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en we geven onze campinggasten graag een onvergetelijke vakantie-ervaring. Schuif gerust aan bij de eetavond of geniet van een stuk versgebakken taart, gemaakt met vruchten uit eigen tuin.

TERRAS

Op ons gezellige terras kun je de hele dag terecht. ’s Morgens zetten we graag een lekkere cappuccino of espresso voor je. In de middag ben je welkom voor een borrel, koel drankje, stuk watermeloen of een lekker ijsje.

s Morgens zorgen wij voor vers brood. Wij verzorgen heerlijk vers gebakken stokbroodjes en croissants. Huisgemaakte jam en lokale honing zijn eveneens bij ons verkrijgbaar.

In het hoogseizoen (juli & augustus) serveren wij twee avonden per week een Italiaanse maaltijd. In het voor- en naseizoen doen wij dit bij voldoende belangstelling en in overleg. Voor de bereiding maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologische gekweekte lokale producten. Voor de kinderen maken wij een speciaal (gezond) kindermenu.

De biologische wijnen van Giacomo Centanni staan altijd bij ons koud. Je kunt ze meenemen naar de tent of op ons terras drinken. De familie Centanni heeft 20 hectare wijngaard op slechts 5 kilometer van de Adriatische kust. Er wordt uitsluitend wijn geproduceerd van biologische druiven.

HET ZWEMBAD

Naast het terras ligt het zwembad. Het is een zalig zwembad van ongeveer 5 x 10 meter. Het bad is 1.10m diep. Het zwembad is open van 9.00 uur ‘s morgens tot 20.00 uur ‘s avonds. Bij het zwembad staan luxe ligstoelen en parasols.

Er is geen toezicht bij het zwembad. Kinderen zonder A- en B-diploma mogen alleen onder toezicht van een ouder en met zwembandjes het zwembadterras en zwembad betreden. Er is een hek om het zwembad.

WI-FI

Tijdens het kopje koffie of glaasje wijn op het terras kan je gebruik maken van de (gratis) wifi van camping San Procolo. Voor de kinderen is er een chillhoek in de buurt van het terras, waar de wifi ook beschikbaar is.

DE SPEELTUIN

Voor de kleinere kinderen is er een speelhuis met glijbaan en schommel. Er staat ook een grote trampoline. Daarnaast is er een tafeltennistafel.

De speeltuin sluit om 20.00 uur.

Close Menu