Faciliteiten

Eten & Drinken

Op ons gezellige terras, met wifi, kun je de hele dag terecht. ’s Morgens een lekkere cappuccino of espresso en in de middag een borrel, koel drankje, stuk watermeloen of een lekker ijsje.
De biologische wijnen van Giacomo Centanni staan in literflessen bij ons koud. Je kunt ze meenemen naar de tent of op ons terras drinken. De familie Centanni maakt al sinds vele generaties wijn. 20 hectare wijngaard op slechts 5 kilometer van de Adriatische kust.Er wordt uitsluitend wijn geproduceerd van biologische druiven.
’s Morgens zorgen wij voor vers brood. In het hoogseizoen is er een ruime keuze uit bijvoorbeeld ciabatta, foccaccia, panini, croissants of bruin brood (integrale). Buiten het hoogseizoen zorgen wij voor heerlijk vers gebakken stokbroodjes. Om de broodjes extra lekker te maken hebben wij lokale honing en huisgemaakte jam.
In het hoogseizoen (juli&augustus) serveren wij twee avonden per week een Italiaanse 3-gangen maaltijd. In het voor- en naseizoen doen wij dit bij voldoende belangstelling en in overleg. Voor de bereiding maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologische gekweekte producten uit onze moestuin. Voor de kinderen maken wij een speciaal (gezond) kindermenu.
Kook je graag zelf? Of zin in een zomerse barbecue? Vraag naar verse groenten uit onze moestuin, bijvoorbeeld heerlijke tomaten, komkommer of courgette. Maak je maaltijd helemaal af met onze eigen olijfolie.

Het zwembad

Naast het terras ligt ons zwembad. Het is een zalig zwembad van ongeveer 5 x 10 meter, het loopt in 2 rondingen met een romeinse trap aan de zijkant. Het zwembad is 1.10m diep en er is geen toezicht. Kinderen zonder A- en B-diploma mogen alleen onder toezicht van een ouder en met bandjes het zwembadterras en zwembad betreden. Er is een hek om het zwembad. Het zwembad is open van 8.30 uur 's morgens tot 20.00 uur 's avonds, af en toe houden we een bonte avond en mogen de kinderen in het donker zwemmen met de verlichting van het zwembad aan. Bij het zwembad staan luxe ligstoelen en parasols.

De speeltuin

Voor de kleinere kinderen is er een speelhuis met glijbaan en schommels. Er staat een grote trampoline voor de grotere kinderen en een kleine trampoline voor de kleinsten. De speeltuin sluit om 20.00 uur.